Egyiptomi vízum szabályok

 Kép

Az Egyiptomi Arab Köztársaságba a magyar állampolgárok érvényes úti okmány (útlevél) birtokában vízumkötelesen utazhatnak be.

Beutazáshoz szükséges:

  • Érvényes útlevél, hazautazástól számítva 6 hónapig érvényesnek kell legyen
  • Egyiptomi vízum

    igényelhető: az Egyiptomi Nagykövetség Konzuli Osztályán, vagy Egyiptom nemzetközi repülőterein, kb. 20 EUR vagy 25 USD vízumdíj illeték befizetésével.

Tartózkodási napok száma a vízumban megjelölt / engedélyezett napok száma (turizmus céljából általában 30 nap). Ezt meghaladó tervezett tartózkodás esetén a helyi Belügyminisztérium ’Passports, Nationality and Immigration’ osztályán kell kérvényezni a vízum meghosszabbítását. Magyar állampolgárok törekedjenek érvényes egyiptomi vízum vagy tartózkodási engedély birtokában lenni.

Felhívjuk állampolgáraink figyelmét arra, hogy akik magánútlevéllel és turisztikai célból kívánnak Egyiptomba utazni, azoknak lehetőségük van a határbelépési pontokon is (pl. nemzetközi repülőtereken, nemzetközi kikötőkben) a vízum felvételére.

Az útlevélnek a beutazástól számított még legalább 6 hónapig érvényesnek kell lennie. A vízum intézése irodánkon keresztül történik, melyhez az útlevél adataira van szükség. A turista vízum (max) 3 hónapig érvényes, (max.) 1 hónap tartózkodásra és egyszeri belépéssel.

1

Garantált árak

Nálunk pontosan ugyanannyiért vásárolhatja meg az utazást, mint az utazásszervezőnél

Utazások széles választéka

A legtöbb magyar és a legjelentősebb német/osztrák utazási irodák ajánlatai egy helyen.

Elégedett ügyfelek

A magyar piacon 6 év alatt több tízezer ügyfél vette igénybe szolgáltatásainkat.